Vizioneaza 2 Fast 2 Furious (2003) online subtitrat.

Se obtine foarte usor. Brian O’Connor (Paul Walker), un politist cazut in dizgratie, a ajuns o victima a vitezei… si acum plateste pretul.
Fostii sai superiori sunt de parere ca O’Connorr le-a compromis una din cele mai mari investigatii facuta vreodata. Loialitatea sa fata de politie a fost testata atunci cand O’Connor s-a infiltrat in lumea curselor ilegale din Los Angeles. El si-a dezvaluit in cele din urma adevarata ocupatie si l-a lasat pe organizatorul unei lovituri de proportii sa scape, mai precis sa fuga cu un bolid de curse. Decizia lui O’Connor i-a permis sa-si pastreze onoarea dar si-a pierdut insigna si orice sansa de reabilitare.

Server 1

Pentru o mai buna vizionare a filmului 2 Fast 2 Furious (2003), apasati butonul "pauza" si asteptati 10-15 minute sa se incarce apoi apasati din nou butonul"play"!
Cititi articolul "Important" pentru a viziona filmul.


Daca v-a placut filmul oferit de site-ul nostru va asteptam pe pagina noastra de Facebook!!

One Response to “2 Fast 2 Furious (2003)”

  1. anonim
    24 July 2013 at 5:46 pm #

    as fi curios daca administratorii acestui site se uita la aceste filme inainte de a le posta,si fac vreo diferenta intre denumirea acestui site,si anume HD,si filmele care de fapt sunt postate ,si anume praf ,la o rezolutie da cacao,cel putin in full screen nu am mai vazut filme in halul acesta decat filmate cu telefon cu camera de 1 mp,nu ca ar fi singurul site care are in denumirea sa hd si de fapt filmele sunt la o calitate ce este mult prea departe de hd,sugestie:ori schimjbati denumirea site-ului si il treceti in filme filmate cu telefonul mobil de acum 10 ani,ori il puteti denumi filme pixelate in low rezolution


Leave a Reply

*