Vizioneaza Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) online subtitrat.

Abraham Lincoln Vampire Hunter (2012) Online Inspirat din romanul omonim al autorului Seth Grahame-Smith, horror-ul “Abraham Lincoln: Vampire Hunter” acreditează ideea fantezistă că principalele cauze ale declanşării Războiului Civil din SUA ar fi fost vampirismul şi ura preşedintelui Abraham Lincoln faţă de aceste creaturi ale întunericului, care i-au ucis mama atunci când el avea 9 ani. În momentul în care află că boala misterioasă din pricina căreia a decedat mama lui Nancy avea legătură cu un vampir local ce dorea să colecteze o datorie de la tatăl său, adolescentul Abe Lincoln jură să se răzbune pe această specie consumatoare de sânge uman şi este instruit în tainele profesiei de ucigaş de vampiri de către mentorul Henry Sturgess, el însuşi un vampir aflat de cealaltă parte a baricadei faţă de creaturile nopţii asemenea lui, care îi va înmâna ulterior unui scriitor jurnalele celui de-al 16-lea preşedinte, în care se ascund detaliile secrete ale vieţii duble a acestuia şi ale luptei lui neobosite împotriva vampirilor. Ajutat de Will Johnson, aboliţionistul Abraham Lincoln îşi dedică întreaga viaţă stârpirii clanului de vampiri condus de puternicul Adam şi de Vadoma, pornind o cruciadă împotriva monştrilor care au devenit aliaţii Confederaţiei în timpul Războiului Civil fiindcă erau interesaţi de menţinerea instituţiei sclaviei şi de transformarea sclavilor într-o sursă de hrană pentru ei.

SERVER 1

Pentru o mai buna vizionare a filmului Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012), apasati butonul "pauza" si asteptati 10-15 minute sa se incarce apoi apasati din nou butonul"play"!
Cititi articolul "Important" pentru a viziona filmul.


Daca v-a placut filmul oferit de site-ul nostru va asteptam pe pagina noastra de Facebook!!

7 Responses to “Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)”

 1. Florin
  8 July 2012 at 4:20 pm #

  nare subtitrare dc ???

 2. Valy67
  23 July 2012 at 4:15 pm #

  ce subtitrare?nici macar filmul nu il potiviziona :) de toata jena si nici macar nu ii filmul care ar trebui sa fie conform titlului:P ,rusineeeeeeeeeeeeee

 3. Ionut
  28 July 2012 at 6:28 am #

  =)) uitativa voie la filme fara suptitrare daca va plac.

  Mai bine nu bagati filmele fara supitrare.

  La filmu respectiv scrieti: Filmul nu este disponibil pentru ca nu gasim subtitrare asa nu ne mai pierdem timpul degeaba cu vilmele aste de cacat

 4. paulk
  27 August 2012 at 4:06 pm #

  @up.. daca nu stii engleza e treaba ta …invata

 5. no1here
  29 August 2012 at 7:04 pm #

  la halul incare scrii…chiar ti-ar trebui subtitrare la filme;)

 6. rqww
  2 September 2012 at 11:36 pm #

  pt. ce draq il mai pui frate daca nu se vede aproape nimic….

 7. vio
  7 February 2013 at 2:26 pm #

  @ paulk. Am o intrebare, pot sa ti-o pun?,ups stai caci am scris in romana, si cum tu esti expert in limba engleza,n-ai cum sa intelegi..bai cocalarule,daca eu stiu germana si tu nu stii,asta nu inseamna ca trebuie sa fac eu com-uri tedentioase la adresa ta si a altor mari cunascatori de engleza.deci cum tu vrei o subtitrare la un film produs de o tara a carei limba nu o intelegi, la fel si alti vor subtitrare la un alt film pe care tu il intelegi si ei nu.si nu vad unde este problema si de ce cineva trebuie sa invete o limba straina pt. a vedea un film,deoarece suntem romani si asta spune tot.. nu este nimeni obligat sa invete limbi straine pt. a putea vedea un film pe un site care se vrea a fi romanesc….


Leave a Reply

*