Vizioneaza The Amazing Spider-Man (2012) online subtitrat.

Untitled Spider – Man Reboot este un film de aventuri , regia filmului este semnată de Marc Webb după un scenariu al lui James Vanderbilt , Stan Lee , Steve Ditko şi va fi lansat în anii 2012 de Sony Pictures Entertainment . ” Spider man 4 ” îl are ca personaj principal pe Andrew Garfield şi se concentrează pe viaţa de adolescent matur a lui Peter Parker . Peter era student de colegiu şi avea probleme serioase cu egoul său . Problemele lumii şi natura puterilor sale îi afectau serios comportamentul social şi-l transformau . Peter va reâncepe lupta cu Venom care revine şi continuă să sperie lumea într-un masacru nimicitor asistat fiind de The Vulture , The Reptile şi The Hobgoblin care-l sprijineau pe Venom în răzbunarea lui pe Peter Parker . Mary Jane va fi şi ea alături de Peter dar nu fără emoţii deoarece şi ea va suferi transformări neaşteptate deoarece noul Venom dobândise puteri neaşteptate .

Trailer

Pentru o mai buna vizionare a filmului The Amazing Spider-Man (2012), apasati butonul "pauza" si asteptati 10-15 minute sa se incarce apoi apasati din nou butonul"play"!
Cititi articolul "Important" pentru a viziona filmul.


Daca v-a placut filmul oferit de site-ul nostru va asteptam pe pagina noastra de Facebook!!

4 Responses to “The Amazing Spider-Man (2012)”

 1. mikideadrian
  21 July 2012 at 5:02 pm #

  este un film destul de bun si filmarile sale cu-m lau facut extraordinarde frumos..dar as ruga cel mai rau cas …stapanul acestui shait sa filmeze cu o alta camera de mai buna calitate pt ca sunetul este destul de slab adica nu echiar originalul si si filmul acestui shait este de cam proasta calitate si toate filmele depe aces canal de sit sunt asa

 2. soymu
  11 August 2012 at 2:00 am #

  copile tu ai sarit multe clase.. intre ca nu sti sa scri corect mai ai si pretentii:)))

 3. Andrei
  29 August 2012 at 8:03 am #

  @soymu Valabil si pentru tine “nu stii” , “sa scrii” …..

 4. AssAssiN
  4 November 2012 at 8:56 pm #

  Praf gramatica in ziua de azi :))


Leave a Reply

*