Vizioneaza Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) online subtitrat.

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt înveliţi în paturile lor… şi, totuşi, ceva incredibil se pregăteşte când fostul paznic de noapte Larry Daley (Ben Stiller) se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură în care istoria prinde viaţă. În a doua parte a poveştii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfăşura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-şi salveze foştii prieteni neînsufleţiţi de la ce ar putea fi ultima înfruntare dintre splendorile de la Smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereţi până la navele spaţiale de pe holuri, au brusc o conştiinţă a lor.
În primul film turnat vreodată în complexul Smithsonian, distracţia începe când Larry lasă în urmă slujba modestă de paznic de muzee pentru a deveni un căutat inventator de produse info-comerciale Dispozitive Daley. Pare să aibă totul, dar ceva în viaţa lui lipseşte, ceva ce-l atrage înapoi, o veche obsesie, Muzeul de Istorie Naturală, unde a trăit cândva o noapte magică, unică în viaţă. Acolo, face o descoperire neliniştitoare. Exponatele sale preferate, cei mai buni prieteni ai săi, au fost etichetate ca fiind expirate. Ambalate în lăzi, acestea aşteaptă să fie transportate în marea arhivă de la Smithsonian.

Server 1

Pentru o mai buna vizionare a filmului Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009), apasati butonul "pauza" si asteptati 10-15 minute sa se incarce apoi apasati din nou butonul"play"!
Cititi articolul "Important" pentru a viziona filmul.


Daca v-a placut filmul oferit de site-ul nostru va asteptam pe pagina noastra de Facebook!!

2 Responses to “Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)”

 1. Nicolas
  6 June 2012 at 5:35 pm #

  Mulţumesc Filme HD pentru acest film.Filmul este edaticuv. Pentru părinţi şi copii.O lectie de viaţă.. .. Din nefericire tot ce veţi vedea este adevarat .se pot vedea la ştiri, sau pe canalele cu investigaţiile Poliţiei Filmul este un semnal de alarmă se observă urmarea unor prietenii nepotrivite, neascultarea faţă de părinţi.şi felul cum te indobitoceşte folosirea halucinogenelor.Este dureros. Am urmărit filmul din postura unui părinte.Filmul poate fi şi o temă de meditat pentru tineri. La ce soluţii vă ge2ndiţi?

  • Neimportant
   21 November 2013 at 3:01 pm #

   amice ce ai consumat?


Leave a Reply

*