Vizioneaza Project X (2012) online subtitrat.

Proiectul X redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!Vestea că se pregăteşte un eveniment epic s-a împrăştiat repede şi în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanţi creşte văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.Un film interzis minorilor, Proiectul X este un adevărat avertisment pentru părinţii şi agenţii de poliţie din întreaga lume şi poartă semnătura celebrului producător al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips.

Pentru o mai buna vizionare a filmului Project X (2012), apasati butonul "pauza" si asteptati 10-15 minute sa se incarce apoi apasati din nou butonul"play"!
Cititi articolul "Important" pentru a viziona filmul.


Daca v-a placut filmul oferit de site-ul nostru va asteptam pe pagina noastra de Facebook!!

One Response to “Project X (2012)”

 1. Alex
  7 March 2014 at 1:53 pm #

  Cool..amazing…mi se pare o pula ce au facut cu tot cartierul si cum in mama masii de pula au distrus cartierul…
  Insa stiu ca nu asta a fost idea lor…vrau sa suga niste tate faine si sa bage pula in toate cururile extreme de sexy..sa se simta bine…
  Dar adolescent scapa de sub control…’
  Film fain…fain ca a fost regizat si ca nu e real….
  insa dupa aceea s-au intamplat lucruri din astea reale asa ca….nu stiu ce sa zic….COOL si cacat


Leave a Reply

*